HAPPY TIME

waar een hond echt hond mag zijn!

Recensies 

Gastenboek

Wendy Van Engelen
22-03-20 20:56:59
Shelby gaat al mee vanaf dat ze 12 weken oud was, en aankomende maand wordt ze 6, al een hele tijd dus.
We zijn super tevreden, niets is hun teveel, en alles voor de hondjes. We hoeven maar te bellen en ze staan altijd voor ons en Shelby klaar.
We merken echt tijdens een vakantie, dat ze Tim, Sam en haar vriendjes echt mist , dan zit ze al stuiterend te wachten voor het raam of ze die dag wel komen.
Dat zegt heel veel over jullie.

Ik hoop dat Shelby nog heel lang van jullie mag genieten.
Bedankt!! 🐾 van Shelby.
Patty van den Burg
22-03-20 20:43:46
Ik ben ongelooflijk Happy met Happy-Time. Ik ben werkzaam in de horeca, dus altijd wisselende diensten en de flexibiliteit van hun Is super tof, niets is een probleem op het laatste moment denken ze mee en het allerbelangrijkste is dat mijn hond Bobby helemaal verliefd Is op Samantha. Altijd weer feest als ze de deur open hoort gaan en haar vriendin stapt binnen! Ze hebben een super terrein waar ze lekker kunnen ravotten, rennen, zwemmen en knuffelen met Samantha. Dank je wel en ik hoop dat ik nog lang van jullie service kan genieten!
Nicole Bergmans
22-03-20 20:41:44
Puck was 6 maanden oud toen ze voor het eerst meeging met Tim en Sam. Inmiddels is ze 7 1/2 jaar en gaat dus al 7 jaar mee met ze. En ze geniet er nog steeds van, behalve als het regent ;-)
Toppers zijn het deze twee!
Tonen: 5  10