HAPPY TIME

waar een hond echt hond mag zijn!

Recensies 

Gastenboek

Gerrie Verhoof
03-08-20 13:24:34
Onze Australian shepherd Fritz heeft veel energie en hij gaat al ruim 6 jaar mee met Samanta en Tim. Ze zijn zorgzaam en erg lief voor Fritz. Ook gaat hij regelmatig een weekend logeren of in de vakanties naar hun gezin. Hij krijgt dan veel knuffels van Ava. Frits gaat graag mee en heeft het goed naar zijn zin. Alles is bespreekbaar en ook met wisselingen is flexibiliteit altijd aanwezig.
Ook geven ze advies als Fritz iets heeft en dan is er ook veel expertise bij Tim en Sam.
Heel blij dat hij mee gaat. Echt een aanrader.
Katrijn van Weegberg
05-07-20 10:48:26
Vertrouwd, flexibel en echte roedel leiders, dat zijn Sam en Tim!
Lodewijk (10 jaar) gaat al ruim 5 jaar met ze mee en geniet daar iedere wandeling zichtbaar van! Sam en Tim leveren ook maatwerk en hebben me bijvoorbeeld fantastisch geholpen met Lodewijks revalidatie na een zware operatie. Ik kan Happy Time aan iedereen aanbevelen en gun het iedere hond!
Brechtje Vervoordeldonk
24-03-20 19:41:48
Vanaf het begin voelde het al vertrouwd om boyd mee te geven aan Tim en samantha. Echte dierenvrienden zijn het. Wat ook heel fijn is is dat ze erg flexibel zijn.
Boyd komt altijd helemaal tevreden en moe terug goed teken :-)
Dank je voor de goede zorgen !
Jolanda vd Ven-Meubermans
23-03-20 09:02:58
Hoi Tim en Samantha! Jigs is altijd zo blij om met zijn vriendjes te rennen en spelen! Fijn dat ik altijd op jullie kan rekenen. Op onverwachte dagen en op vakanties. Fijn dat jullie zo flexibel kunnen zijn, want dat is wel wat wij zoeken met ons werk.

Dank je wel!! knuffels
B Tier
22-03-20 23:12:09
1 van Tim en Sam's eerste klanten en we zouden geen andere uitlaatservice meer willen. Hun drive en toewijding voor alle hondjes in "hun roedel" is hartverwarmend. Altijd bereid voor opvang en denken graag met ons mee.
Ons hondje kan niet meer zonder zijn maatjes en gaat een paar keer in de week mee.
Wij zijn super blij met Tim en Samantha.
LY
Wendy Van Engelen
22-03-20 20:56:59
Shelby gaat al mee vanaf dat ze 12 weken oud was, en aankomende maand wordt ze 6, al een hele tijd dus.
We zijn super tevreden, niets is hun teveel, en alles voor de hondjes. We hoeven maar te bellen en ze staan altijd voor ons en Shelby klaar.
We merken echt tijdens een vakantie, dat ze Tim, Sam en haar vriendjes echt mist , dan zit ze al stuiterend te wachten voor het raam of ze die dag wel komen.
Dat zegt heel veel over jullie.

Ik hoop dat Shelby nog heel lang van jullie mag genieten.
Bedankt!! 🐾 van Shelby.
Patty van den Burg
22-03-20 20:43:46
Ik ben ongelooflijk Happy met Happy-Time. Ik ben werkzaam in de horeca, dus altijd wisselende diensten en de flexibiliteit van hun Is super tof, niets is een probleem op het laatste moment denken ze mee en het allerbelangrijkste is dat mijn hond Bobby helemaal verliefd Is op Samantha. Altijd weer feest als ze de deur open hoort gaan en haar vriendin stapt binnen! Ze hebben een super terrein waar ze lekker kunnen ravotten, rennen, zwemmen en knuffelen met Samantha. Dank je wel en ik hoop dat ik nog lang van jullie service kan genieten!
Nicole Bergmans
22-03-20 20:41:44
Puck was 6 maanden oud toen ze voor het eerst meeging met Tim en Sam. Inmiddels is ze 7 1/2 jaar en gaat dus al 7 jaar mee met ze. En ze geniet er nog steeds van, behalve als het regent ;-)
Toppers zijn het deze twee!
Tonen: 5  10